Ο κ.Σακελλαρίου έκανε πριν 5 χρόνια μια αξιολόγηση της ενέργειας που χρειάζεται η συγκεκριμένη επιχείρηση και “έπεισε” με την αρχική του μελέτη τον ιδιοκτήτη για να τοποθετήσει το 2015 φωτοβολταϊκά 20 KW. Βλέποντας το όφελος από την εξοικονόμηση για τα οικονομικά της εταιρίας αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος, πρόσφατα προστέθηκαν άλλα 20 kw.

Τις πύλες του ανοίγει το νέο «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» και πολλοί πολίτες περιμένουν να κάνουν την αίτησή τους – Οι συμβουλές του Γιώργου Σακελλαρίου

H δοκιμαστική λειτουργία της πλατφόρμας έχει ήδη ξεκινήσει από την περασμένη Παρασκευή, ώστε να μπορέσουν να εξοικειωθούν οι πολίτες, καθώς στο τέλος της εβδομάδας ξεκινούν οι αιτήσεις. Στην Πελοπόννησο η έναρξη θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου.

Ενεργοποιείται σήμερα 8 Μαρτίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα exoikonomisi.ypen.gr, μέσω της οποίας θα υποβάλλονται οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ», ανακοίνωσε απόψε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ενεργειακή ηλεκτρική πλήρης αυτονόμηση κατοικίας στην Μεθώνη Μεσσηνίας

 

Ενεργειακή ηλεκτρική πλήρης αυτονόμηση διώροφης κατοικίας στην Μάνη

 

Ενεργειακή ηλεκτρική αυτονόμηση κατοικίας με υβριδική τεχνολογία Fronius

 

Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Συστήματος Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας 5 kw στην Καλαμάτα

 

Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού συστήματος 10 kw για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας διώροφης κατοικίας στην Μεσσήνη Μεσσηνίας

 

Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού συστήματος 10 kw για την παράγωγη ηλεκτρικής ενέργειας

 

Εγκατάσταση Συστήματος Αυτοπαραγωγής Ηλεκτρικής ενέργειας NEt metering Ισόγειας κατοικίας Γιάλοβα