ΗΛΙΟΘΕΡΜΙα1 κατηγορια 9 ηλιοθερμια 2 κατηγορια 9 ηλιοθερμια 3 κατηγορια 9
 
ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ κατηγορια 9 ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ 2 κατηγορια 9 ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ 3 κατηγορια 9 

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ 4 κατηγορια 9  ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ κατηγορια 9 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ αυτοπαραγωγη στη κατηγορία 9

ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 2 κατηγορια 9 ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ κατηγορια 9 ΑΝΤΛΙεσ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ κατηγορια 9 αρχικη σελιδα 2

Η εταιρεία, με πολυετή εμπειρία στον τομέα της ενέργειας, αναλαμβάνει ένα σύνολο έργων με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι ανεξάντλητες, είναι δωρεάν και η χρήση τους δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Τέτοια συστήματα είναι:

Συστήματα φωτοβολταϊκών για παραγωγή

Από τον Μάιο του 2015 εφαρμόζεται και στην Ελλάδα το πρόγραμμα ενεργειακού συμψηφισμού κατά το οποίο συμψηφίζεται το ρεύμα που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά με το ρεύμα που καταναλώνει ο ιδιοκτήτης σε 3ετή βάση. Όταν η παραγωγή υπερκαλύπτει την ετήσια κατανάλωση η περίσσια ενέργεια μεταφέρεται στον επόμενο χρόνο. Με την συμπλήρωση της 3ετίας εφόσον υπάρχει περίσσια παρέχεται στο δίκτυο. Όταν η παραγωγή υπολείπεται της κατανάλωσης τότε ο καταναλωτής πληρώνει μόνο την επιπλέον ενέργεια που καταναλώνει από το δίκτυο για την κάλυψη των αναγκών του.

Αυτόνομα φωτοβολταϊκά

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά διαθέτουν σύστημα μπαταριών για την αποθήκευση της ηλεκτρικής ενέργειας και την χρησιμοποίησή της όταν δεν υπάρχει ηλιακή ακτινοβολία.

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά είναι ιδανικά για απομακρυσμένες από το δίκτυο εγκαταστάσεις και δεν προσφέρεται η δυνατότητα σύνδεσης με αυτό, είτε το κόστος σύνδεσης με το δίκτυο είναι πολύ μεγάλο.

Τέτοια εγκατάσταση περιλαμβάνει εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, αντλιοστάσια, σκάφη αναψυχής.

Η εταιρεία πρωτοπορώντας και αναπτύσσοντας νεότερες τεχνολογίες φέρνει την αυτονομία πλέον και στις κύριες κατοικίες και στους επαγγελματικούς χώρους μέσω υβριδικών συστημάτων. Μπορείτε να ενημερωθείτε πως στο κατάστημά μας.

Ηλιοθερμικά συστήματα

Ηλιοθερμικά συστήματα για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης ή υποβοήθησης της θέρμανσης. Ηλιοθερμία είναι η διαδικασία όπου η ηλιακή ενέργεια μετατρέπεται σε θερμότητα(ηλιακός θερμοσίφωνας)

Η εγκατάσταση ενός ηλιοθερμικού συστήματος συμβάλει σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας λόγω μείωσης της χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το σχετικό χαμηλό κόστος εγκατάστασης δίνει τη δυνατότητα της απόσβεσης σε μικρό διάστημα 3-5 έτη.

Γεωθερμικά συστήματα

Γεωθερμικά συστήματα για θέρμανση- δροσισμό και ζεστό νερό χρήσης ιδιωτικών και δημόσιων κτιρίων και χώρων.

Γεωθερμία είναι η αξιοποίηση της αποθηκευμένης κάτω από την επιφάνεια της γης θερμικής ενέργειας προκειμένου να παραχθεί θέρμανση- κλιματισμός- ζεστό νερό χρήσης.

Η θερμότητά του υπεδάφους παραμένει σταθερή καθ’ όλη την διάρκεια του έτους ανεξάρτητα από τις θερμοκρασιακές συνθήκες που επικρατούν στην επιφάνεια του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Η εκμετάλλευση αυτή γίνεται μέσω γεωθερμικών αντλιών θερμότητας.

Η εταιρεία μας διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία για την μελέτη, σχεδιασμό και εγκατάσταση κάθε γεωθερμικού συστήματος που να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας σε θέρμανση- ψύξη και ΖΝΧ καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Αντλίες θερμότητας για θέρμανση- ψύξη και ΖΝΧ

Οι αντλίες θερμότητας είναι τα πλέον πιο οικονομικά από πλευράς κατανάλωσης συστήματα σύμφωνα και με την μελέτη ΕΜΠ. ,με τα οποία παρέχεται θέρμανση- ψύξη και ΖΝΧ σε κάθε κτίριο και εφαρμογή.

Λόγω του μικρού χώρου που καταλαμβάνουν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε υφιστάμενα κτίρια (διαμερίσματα), μονοκατοικίες, ξενοδοχεία, επαγγελματικά κτίρια .

Αποτελούν την κορυφαία επιλογή η οποία διασφαλίζει το χαμηλότερο  λειτουργικό κόστος έναντι των συμβατικών καυσίμων(πετρέλαιο, υγραέριο, πέλλετ κλπ.)

Συνδυάζονται με κάθε τύπο συστήματος θέρμανσης και ψύξης, με επικρατέστερο από πλευράς εξοικονόμησης είτε τα ενδοδαπέδια συστήματα είτε εγκατάσταση fancoil.

Η εταιρεία μας διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία για την μελέτη, σχεδιασμό και εγκατάσταση κάθε συστήματος αντλίας θερμότητας  που να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας σε θέρμανση- ψύξη και ΖΝΧ καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Φυσικό αέριο

Το φυσικό αέριο αποτελεί αποδεδειγμένα την πιο σύγχρονη, φιλική προς το περιβάλλον, ασφαλή και οικονομική λύση για τις ανάγκες θέρμανσης και ΖΝΧ οποιουδήποτε κτιρίου.

Με την χρήση του φυσικού αερίου μπορεί να επιτευχθεί οικονομία που μπορεί να φτάσει έως και 50% σε σχέση με το πετρέλαιο.

Η εταιρεία μας διαθέτει άρτιο και εξειδικευμένο προσωπικό για την εγκατάσταση συστημάτων φυσικού αερίου δίνοντας και τα απαιτούμενα πιστοποιητικά ασφαλείας της χρήσης στον καταναλωτή

Υγραέριο

Το υγραέριο αποτελεί και αυτό μια οικονομική λύση από πλευράς κατανάλωσης για την   ανάγκη θέρμανσης και ΖΝΧ οποιουδήποτε κτιρίου ή επιχείρησης.

Μπορεί να αποθηκευτεί είτε σε φιάλες είτε σε δεξαμενές .

Η εφαρμογή του τόσο στην θέρμανση όσο και στο ζνχ αποτελεί μονόδρομο σε περιοχές που δεν υπάρχει δίκτυο αερίου ή δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Η εταιρεία μας διαθέτει άρτιο και εξειδικευμένο προσωπικό για την εγκατάσταση συστημάτων υγραερίου δίνοντας και τα απαιτούμενα πιστοποιητικά ασφαλείας της χρήσης στον καταναλωτή.