Ενημέρωση

Ο κ.Σακελλαρίου έκανε πριν 5 χρόνια μια αξιολόγηση της ενέργειας που χρειάζεται η συγκεκριμένη επιχείρηση και “έπεισε” με την αρχική του μελέτη τον ιδιοκτήτη για να τοποθετήσει το 2015 φωτοβολταϊκά 20 KW. Βλέποντας το όφελος από την εξοικονόμηση για τα οικονομικά της εταιρίας αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος, πρόσφατα προστέθηκαν άλλα 20 kw.

Τις πύλες του ανοίγει το νέο «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» και πολλοί πολίτες περιμένουν να κάνουν την αίτησή τους – Οι συμβουλές του Γιώργου Σακελλαρίου

H δοκιμαστική λειτουργία της πλατφόρμας έχει ήδη ξεκινήσει από την περασμένη Παρασκευή, ώστε να μπορέσουν να εξοικειωθούν οι πολίτες, καθώς στο τέλος της εβδομάδας ξεκινούν οι αιτήσεις. Στην Πελοπόννησο η έναρξη θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου.

Ενεργοποιείται σήμερα 8 Μαρτίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα exoikonomisi.ypen.gr, μέσω της οποίας θα υποβάλλονται οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ», ανακοίνωσε απόψε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Με την υπογραφή στις 30/12/2014 της υπουργικής απόφασης για την αυτοπαραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας ή Νet Metering ανοίγεται ένα τεράστιο κεφάλαιο στην Ελλάδα και θα απασχολήσει το επόμενο διάστημα την κοινή γνώμη καθώς συμβάλλει καθοριστικά στην μείωση των εξόδων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Τελευταία Νέα